Please update your browser

It looks like your browser isn't supported any more. Please update your browser to get secure and more responsive browsing experience.


Please use one of these browsers:

Itella LatviaItella Latvia

Tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes  

Mēs lūdzam jūsu piekrišanu sīkdatņu lietošanai, kuras nav funkcionāli obligāti nepieciešamas, lai nodrošinātu mūsu vietnes funkcionalitāti, lai varētu jums nodrošināt jums pakalpojumus, ko piedāvājam savā vietnē.

Sīkdatņu politika

Mūsuprāt, jūsu privātums ir ļoti nozīmīgs, un mēs vēlamies, lai jūs justos komfortabli, lietojot šo vietni. Itella cenšas piedāvāt interneta pakalpojumus, kas neaizskar mūsu klientu un apmeklētāju privātumu.

Jums ir iespēja jebkurā laikā pielāgot sīkfailu preferences, mainot iestatījumus vai pārlūkprogrammas konfigurāciju. Tāpat var būt nepieciešams manuāli izdzēst sīkfailus, lai no jūsu ierīces noņemtu iepriekš saglabātos sīkfailus. Lūdzu, skatiet turpmāk sniegto detalizēto informāciju par to, kā to izdarīt.

Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatnes ir mazi teksta faili, kurus e-vides serveri augšupielādē un saglabā lietotāja datorā. Ieejot e-vidē, lietotājs sīkdatņu informāciju nosūta atpakaļ uz mūsu serveri, kas ļauj identificēt lietotāju, pārbaudot saņemtās sīkdatnes. Sīkdatnēm ir dažādi mērķi un pastāvēšanas laiki.

Dažas sīkdatnes dēvē par „sesijas sīkdatnēm”, kuru derīgums beidzas, tiklīdz lietotājs aizver tīmekļa pārlūku. Savukārt „pastāvīgās sīkdatnes” tiek saglabātas uz noteiktu laiku. Atkārtoti apmeklējot tīmekļa vietni, pārlūks nolasa visas pastāvīgās sīkdatnes un nosūta informāciju atpakaļ vietnei vai elementam, kas sūtījis attiecīgo sīkdatni.

Jūs varat aizliegt sīkdatņu augšupielādi pārlūkprogrammas iestatījumos. Tomēr jāpatur prātā, ka tas var samazināt tīmekļa vietnes veiktspēju vai ierobežot piekļuvi dažām lapām.

Tīmekļa vietne „atcerēsies” un „atzīs” jūs, izmantojot sīkdatnes trīs veidos: pirmkārt, sesijas sīkdatnes, kas tiek glabātas ierīcē pārlūka sesijas laikā un iznīkst, kad tiek aizvērts pārlūks; otrkārt, pastāvīgās sīkdatnes, kas paliek ierīcē starp sesijām un saglabā jūsu iestatījumus vai darbības, līdz tās tiek izdzēstas; un, visbeidzot, laika ierobežotās sīkdatnes ar noteiktu derīguma termiņu. Sīkdatņu dzīves ilgums var būt atšķirīgs.

Jūs vienmēr varat piekļūt pārlūkam un izdzēst jau saglabātās sīkdatnes. Informācija, ko iegūstam no sīkdatnēm, var tikt kombinēta ar datiem no citiem avotiem, piemēram, par izmantotajiem pakalpojumiem.

Mūsu mājaslapā var būt saites uz trešo personu tīmekļa vietnēm, precēm un pakalpojumiem, kā arī sociālo mediju paplašinājumiem (piemēram, Facebook spraudņiem, Google Analytics) mārketinga un statistikas vajadzībām. Trešo personu pakalpojumiem un lietojumprogrammām mūsu vietnēs attiecas trešo personu konfidencialitātes politika, tādēļ iesakām iepazīties ar šo personu konfidencialitātes praksi.

Sīkdatnes mūsu vietnē

Mūsu izmantotās sīkdatnes iedalās šādās kategorijās:

  • Nepieciešamās sīkdatnes ir tās sīkdatnes, kas ir būtiskas tīmekļa vietnes pareizai darbībai. Tās ļauj vietnei darboties un nodrošina galvenās funkcijas, piemēram, navigāciju lapā, piekļuvi aizsargātām vietnes zonām, un autorizāciju. Bez šīm sīkdatnēm vietne nevarētu funkcionēt pareizi. Parasti nepieciešamās sīkdatnes neuzkrāj personiski identificējamu informāciju un tiek aktivizētas automātiski, kad lietotājs izmanto vietni.
  • Preferences sīkdatnes ir tās sīkdatnes, kas ļauj vietnei atcerēties lietotāja izvēles un personalizēt lietotāja pieredzi. Piemēram, tās var saglabāt informāciju par lietotāja valodas izvēli, reģionu vai citus pielāgojumus, kas uzlabo lietotāja ērtību, pārlūkojot vietni. Šīs sīkdatnes palīdz padarīt tīmekļa vietni funkcionālāku un personalizētāku, pamatojoties uz lietotāja iepriekšējām darbībām vai izvēlēm.
  • Statistikas sīkdatnes ir sīkdatnes, kas tiek izmantotas, lai vāktu informāciju par to, kā lietotāji izmanto tīmekļa vietni. Tās palīdz vietnes īpašniekiem saprast, kā lietotāji mijiedarbojas ar vietni, piemēram, kuras lapas tiek visbiežāk apmeklētas, cik daudz laika lietotāji pavada vietnē, un no kurienes tie nāk (piemēram, no meklētājprogrammas vai tiešas saites). Šī informācija parasti tiek anonimizēta, un to izmanto, lai uzlabotu vietnes funkcionalitāti un veiktspēju, nevis identificētu atsevišķus lietotājus. Itella var izmantot uzņēmuma Google Inc programmu Google Analytics, kura izmanto sīkdatnes, kas tiek glabātas Jūsu datorā un ļauj analizēt to, kā izmantojat attiecīgo interneta lapu. Šo sīkdatņu radītā informācija par to, kā izmantojat šo interneta lapu, tiek nosūtīta uz Google serveri ASV un tur saglabāta. Jūsu IP adrese, pielietojot IP-anonimizāciju, tiek saīsināta Eiropas Savienības vai Eiropas ekonomiskās zonas teritorijā un tikai izņēmuma gadījumos var tikt nodota apstrādei ASV atrodošos Google serveros. Google izmanto šo informāciju, lai izvērtētu to, kā izmantojat attiecīgo interneta lapu, lai interneta lapu uzturētājiem sagatavotu ziņojumus par aktivitātēm attiecīgajās interneta lapās un sniegtu citus ar interneta lapu un interneta izmantošanu saistītus pakalpojumus. Google nekādā gadījumā nesaista šeit saņemto IP adresi ar jebkuru citu informāciju, kura ir Google rīcībā. Google nepieciešamības gadījumā šo informāciju var sniegt trešajām personām, ja tas ir noteikts likumos vai ja trešās personas veic šo datu apstrādi uzņēmuma Google uzdevumā.
  • Mārketinga sīkdatnes ir sīkdatnes, kas tiek izmantotas, lai sekotu lietotāja darbībām tiešsaistē un piedāvātu personalizētas reklāmas, kas atbilst viņu interesēm. Šīs sīkdatnes apkopo datus par lietotāja pārlūkošanas paradumiem, kas ļauj veidot profilu un rādīt reklāmas ne tikai konkrētajā vietnē, bet arī citās vietnēs. Mārketinga sīkdatņu mērķis ir padarīt reklāmas atbilstošākas un interesantākas lietotājiem.

No sīkdatnēm saņemto informāciju varam kombinēt ar citu avotu informāciju, piemēram, par izmantotajiem pakalpojumiem.

Trešo personu sīkdatnes

Trešo pušu sīkdatnes ir sīkdatnes, kuras lietotāja ierīcē ievieto nevis apmeklētās tīmekļa vietnes īpašnieks, bet trešās puses, piemēram, reklāmas tīkli, sociālo mediju platformas vai analītikas pakalpojumu sniedzēji. Šīs sīkdatnes ļauj trešajām pusēm sekot lietotāja pārlūkošanas aktivitātēm dažādās vietnēs, veidojot lietotāja profilus vai piedāvājot personalizētas reklāmas.

Trešo pušu sīkdatnes tiek plaši izmantotas reklāmas mērķiem, lai, piemēram, pārliecinātos, ka reklāmas tiek rādītas mērķauditorijai, kā arī sniedz statistiku un analīzi par reklāmas efektivitāti.

Zemāk Jūs varat iepazīties ar sīkdatnēm, kas tiek lietotas mūsu vietnē:

Nepieciešamās sīkdatnes
NosaukumsNodrošinātājsNolūksTermiņš
    
Preferences sīkdatnes
NosaukumsNodrošinātājsNolūksTermiņš
hubspotutkitella.lvŠis sīkdatnes nosaukums ir saistīts ar tīmekļa vietnēm, kas izveidotas, izmantojot HubSpot platformu. HubSpot ziņo, ka tās mērķis ir lietotāja autentifikācija. Tā kā tā ir pastāvīga, nevis sesijas sīkdatne, to nevar klasificēt kā stingri nepieciešamu.5 mēneši
wp-wpml_current_languageitella.lvŠī sīkdatne tiek izmantota, lai saglabātu vietnes lietotāja pašreizējo valodu. Parasti tā ir saistīta ar WordPress spraudni WPML, kas tiek izmantots daudzvalodu vietņu pārvaldīšanai.1 gads
Statistics cookies
NosaukumsNodrošinātājsNolūksTermiņš
__hssrcitella.lvŠis sīkdatnes nosaukums ir saistīts ar tīmekļa vietnēm, kas izveidotas, izmantojot HubSpot platformu. Tiek ziņots, ka to izmanto vietnes analīzei.1 gads
__hsscitella.lvŠis sīkdatnes nosaukums ir saistīts ar tīmekļa vietnēm, kas izveidotas, izmantojot HubSpot platformu. Tiek ziņots, ka to izmanto vietnes analītikai.0 dienas
__hstcitella.lvŠis sīkdatnes nosaukums ir saistīts ar tīmekļa vietnēm, kas izveidotas, izmantojot HubSpot platformu. Tiek ziņots, ka to izmanto vietnes analītikai.5 mēneši
Mārketinga sīkdatnes
NosaukumsNodrošinātājsNolūksTermiņš
    
Trešo personu sīkdatnes
NosaukumsNodrošinātājsNolūksTermiņš
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comŠī sīkdatne tiek izmantota kā unikāls identifikators, lai izsekotu video skatījumus.5 mēneši
YSCyoutube.comYouTube ir Google piederoša platforma video izvietošanai un koplietošanai. YouTube vāc lietotāju datus no video, kas ir ievietoti tīmekļa vietnēs, un tos apvieno ar profila datiem no citiem Google pakalpojumiem, lai rādītu mērķtiecīgas reklāmas tīmekļa vietņu apmeklētājiem plašā savas un citu vietņu tīklā.1 gads
__cf_bmhubspot.comŠī ir CloudFoundry sīkdatne.0 dienas
VISITOR_PRIVACY_METADATAyoutube.com
YouTube ir Google piederoša platforma video mitināšanai un koplietošanai. YouTube vāc lietotāju datus no video, kas ir ievietoti tīmekļa vietnēs, un tos apvieno ar profila datiem no citiem Google pakalpojumiem, lai rādītu mērķtiecīgas reklāmas tīmekļa vietņu apmeklētājiem plašā savas un citu vietņu tīklā.
5 mēneši
__cf_bmhsforms.comŠī ir CloudFoundry sīkdatne.0 dienas
_cfuvidhsforms.comŠis domēns pieder Hubspot. Uzņēmums nodrošina plašu tiešsaistes mārketinga un pārdošanas tehnoloģiju un pakalpojumu klāstu.1 gads
_cfuvidhubspot.comŠis domēns pieder Hubspot. Uzņēmums piedāvā plašu tiešsaistes mārketinga un pārdošanas tehnoloģiju un pakalpojumu klāstu.1 gads
Nezināmas sīkdatnes
NosaukumsNodrošinātājsNolūksTermiņš
RgkxlyQTGmOitella.lv 0 dienas
sK_gvxOThrUHZeNEitella.lv 0 dienas
UglovPOkXAuitella.lv 0 dienas
ld_theme_aea338277171f5b388495ecb4ecc91c9itella.lv 0 dienas
YDSNQaxCjZKFJpbitella.lv 0 dienas

Kā pārvaldīt sīkdatnes?

Izmantojot tīmekļa vietni, Jūs izsakāt savu piekrišanu sīkdatņu izmantošanai, aktīvi piedaloties vietnes lietošanā. Ja jūs nepiekrītat sīkdatņu izmantošanai, nebūtiskās sīkdatnes netiks saglabātas jūsu ierīcē.

Ņemiet vērā, ka jums ir iespēja pārvaldīt vai dzēst sīkdatnes atbilstoši savām vēlmēm. Pārlūkprogrammas iestatījumos (piemēram, Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome utt.) jūs varat noteikt, kuras sīkdatnes pieņemt vai noraidīt. Jūs varat arī noņemt visas sīkdatnes, kas jau ir saglabātas jūsu ierīcē, un lielākajā daļā pārlūkprogrammu var konfigurēt sīkdatņu bloķēšanu. Šo iestatījumu precīza atrašanās vieta ir atkarīga no izmantotās pārlūkprogrammas.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka lielākajā daļā pārlūkprogrammu varat:

  • pārbaudīt, kādas sīkdatnes ir saglabātas, un dzēst atsevišķas sīkdatnes;
  • bloķēt trešo personu sīkdatnes;
  • bloķēt sīkdatnes no noteiktām tīmekļa vietnēm;
  • bloķēt visas sīkdatnes;
  • dzēst visas sīkdatnes, aizverot pārlūkprogrammu.

Jūs varat jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu sīkdatņu izmantošanai, pielāgojot savus iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Tomēr ņemiet vērā, ka, dzēšot sīkdatnes, visi jūsu iestatījumi tiks izdzēsti, un tīmekļa vietne var nedarboties pareizi vai var rasties problēmas. Tāpēc mēs neiesakām atslēgt sīkdatnes, kamēr izmantojat tīmekļa vietni.

Lai iegūtu vairāk informācijas par sīkdatnēm un to pārvaldīšanu vai dzēšanu, lūdzu, apmeklējiet: www.allaboutcookies.org.

Ja nepiekrītat mūsu sīkdatņu izmantošanai vai, ja agrāk piekritāt, bet esat mainījis savu viedokli, jūs varat jebkurā laikā atjaunināt savas sīkdatņu preferences, piekļūstot sīkdatņu iestatījumiem. Lai to izdarītu, noklikšķiniet uz melnās pogas lapas apakšējā labajā stūrī. Tur jūs varēsiet atlasīt vai noņemt attiecīgās sīkdatņu kategorijas, atzīmējot vai noņemot atzīmi no attiecīgajiem lodziņiem, un pēc tam noklikšķinot uz “Saglabāt iestatījumus”. Lai šīs izmaiņas stātos spēkā, iespējams, būs nepieciešams atsvaidzināt lapu. Turklāt jums var būt nepieciešams mainīt pārlūkprogrammas iestatījumus un manuāli izdzēst sīkdatnes, lai noņemtu tās, kas jau ir saglabātas jūsu ierīcē.

Lai iegūtu informāciju par to, kā pārvaldīt sīkdatnes jūsu pārlūkprogrammā, apmeklējiet attiecīgā pārlūkprogrammas izstrādātāja tīmekļa vietni. Šeit ir saites uz sīkdatņu pārvaldīšanu populāros pārlūkos:

“Do Not Track” Signāli

Ja esat aktivizējis opciju “Do Not Track” savā pārlūkprogrammā, mēs automātiski neuzstādīsim mārketinga sīkdatnes jūsu ierīcē. Jūs joprojām varat pielāgot citus iestatījumus savās sīkdatņu iestatījumu izvēlnēs.

Ja bloķējat sīkdatnes

Ja pārlūkprogrammas iestatījumos atspējosiet visas sīkdatnes, tas var ietekmēt mūsu tīmekļa vietnes funkcionalitāti un veiktspēju, jo dažas funkcijas balstās uz sīkdatņu izmantošanu. Tā rezultātā, atslēdzot sīkdatnes, dažas pakalpojumu daļas var nedarboties pareizi, un dažas svarīgas funkcijas var nebūt pieejamas.

KĀDAS IR JŪSU TIESĪBAS UN KĀ TĀS IZMANTOT?

Kā datu subjektam Jums ir šādas tiesības:

  1. Tiesības tikt informētam par mūsu personas datu apstrādi.
  2. Tiesības piekļūt jūsu personas datiem, ko mēs apstrādājam.
  3. Tiesības pieprasīt jūsu personas datu labošanu, ja tie ir neprecīzi vai nepilnīgi.
  4. Tiesības pieprasīt datu dzēšanu.
  5. Tiesības pieprasīt apstrādes ierobežošanu.
  6. Tiesības iebilst pret datu apstrādi.
  7. Tiesības uz jūsu personas datu pārnesamību.
  8. Tiesības iesniegt sūdzību Valsts datu aizsardzības inspekcijā.

Lai izmantotu savas tiesības, varat sazināties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi: office.riga@itella.com. Plašāka informācija par tiesību izmantošanas kārtību un termiņiem ir sniegta mūsu Privātuma politikā.

JŪSU TIESĪBAS IESNIEGT SŪDZĪBU

Ja uzskatāt, ka Jūsu tiesības ir pārkāptas, Jūs vienmēr varat sazināties ar mums pa e-pastu office.riga@itella.com un/vai iesniegt sūdzību Valsts datu inspekcijā (Elijas iela 17, Rīga, LV-1050, e-pasts pasts@vdi.gov.lv).